Stomatološka ordinacija Dr. Milana Pavlovića osnovana je 1990 i od tada prati sva tehnološka dostignuća i aktuelne trendove u svetu stomatologije.
Prvi cirkon doktor je ugradio 1995, a 2008. ordinacija je bila jedina u Beogradu sa kompjuterskom tehnkom za ugrađivanje bezmetalne keramike. Najnovijim metodama u estetskoj stomatologiji, doktor preoblikuje i kreiraja nove osmehe, zato nedostaci u obliku boje osmeha i položaja zuba ne moraju biti razlog nezadovoljstva.

NAŠE CENE, KVALITET ZAPADA

U stomatološkoj ordinaciji postoji težnja da se dostignuća svetske stomatologije što pre učine dostupnim pacijentima. Zbog toga se sarađuje sa najboljim laboratorijama, uz upotrebu kompjuterske tehnologije, tako da je moguće izraditi zubne nadoknade istog kvaliteta kao u Americi ili Nemačkoj, ali po mnogo nižim cenama!

ANESTEZIJA I ZA HIPERSENZIBILNE

Stomatološka ordinacija dr Pavlovića je veliki korak ispred i u primeni anestetika. Lokalna anestezija omogućava da se pacijent oseća bezbedno i lagodno, a kod hipersenzibilnih pacijenata, kad postoje indikacije, i na njihov zahtev, intervencije se obavljaju u opštoj anesteziji. Pacijent se uspava do određenog stanja svesti, da pri zahvatu može mehanički da postupa po zahtevu doktora, da pomeri glavu, otvori usta… Kad po završenom zahvatu otvori oči, ima utisak da je sve vreme spavao.

Anestezija
stomatoloski materijal

VELIKI IZBOR MATERIJALA

U stomatološkoj ordinaciji doktora Milana Pavlovića susrećete se sa velikim izborom materijala za plombiranje koji omogućava maksimalno imitiranje prirodnih nijansi zuba, tako da se osim funkcionalnog nadoknađivanja oblika zuba, ili popunjavanja defekta, postiže potpuna estetska nadoknada.