Fiksni protetski rad u bloku 15 zuba, bezmetalna keramika Zirkonzahn

Fiksni protetski rad u bloku 15 zuba, bezmetalna keramika Zirkonzahn – kliknite na link dole za preuzimanje prezentacije (veličina 21MB): Fiksni protetski rad u bloku 15 zuba
Stomatološka konferencija SHOFU 2012

Konferencija SHOFU 2012

Dr Milan Pavlović na Stomatološkoj konferenciji SHOFU 2012 Stomatološka konferencija SHOFU 2012. održana u Beogradu. 1 1

Implanti – galerija

Implanti Galerija fotografija sa radovima u oblasti zubnih implanta. Ova galerija sadrži jednu ili više eksplicitnih fotografija sa prikazom medicinskih operacija i ne preporučuju se za osobe koje nemaju odgovarajući stepen tolerancije.

Protetika – galerija

Protetika U ovoj galeriji imate priliku da vidite radove Dr. Milana Pavlovića u oblasti protetike.

Kompjuterizovana stomatološka protetika – galerija

Kompjuterizovana stomatološka protetika Uvodjenjem kompjutera u zubne ordinacije i laboratorije preciznije: «CAD-CAM Tehnologija» dobijen je najprecizniji i najsavremeniji način izrade zubnih nadoknada. Lep, zdrav i siguran osmeh od sada moguće je lako i jednostavno dobiti u našoj ordinaciji.

Parodontopatija – galerija

Parodontopatija Ovde možete da pogledate fotografije iz rada u oblasti parodontopatije. Ova galerija sadrži jednu ili više eksplicitnih fotografija sa prikazom medicinskih operacija i ne preporučuju se za osobe koje nemaju odgovarajći stepen tolerancije.

Hirurški tretman parodontopatije – galerija

Hirurški tretman parodontopatije Ovde možete da pogledate fotografije iz rada u oblasti hirurškog tretmana parodontopatije. Ova galerija sadrži jednu ili više eksplicitnih fotografija sa prikazom medicinskih operacija i ne preporučuju se za osobe koje nemaju odgovarajći stepen tolerancije.

Cistektomija – galerija

Cistektomija Ovde možete da pogledate fotografije iz rada u oblasti cistektomija. Ova galerija sadrži jednu ili više eksplicitnih fotografija sa prikazom medicinskih operacija i ne preporučuju se za osobe koje nemaju odgovarajći stepen tolerancije.

Leukoplakija – galerija

Leukoplakija

Blistavi osmeh – lepota koja zrači

Estetska stomatologija Tri preduslova za blistav osmeh i lepotu koja zraci su: bele plombe, izbeljeni zubi i zubni niz poput bisera. Bele kompozitne plombe sa promenjenom bojom treba zbog dotrajalosti izmeniti. Upotrebom najkvalitetnijih materijala za plombe, sa visokim procentom keramike, ostvaruje se njihova trajnost i potojanost boje. Dobar stomatolog će